Klinikken Specialer Faciliteter Genoptræning Bandager Kontakt
Løbestilsanalyser

På Stadion Fysioterapi har vi også mulighed for at lave en løbestilsanalyse.

Ved hjælp af video udstyr kan vi i langsom gengivelse analysere din løbestil og se eventuelle årsager til problemer i bevægeapparatet.

Vi ser ofte, at der er en klar sammenhæng mellem de ting, som vi finder i analysen og de overbelastningsskader, som kunden kommer med.

Bagefter ser vi båndet igennem, så du selv kan få en forståelse af, hvordan tingene hænger sammen. Vi snakker om hvad du selv kan gøre og udarbejder et hjemmetræningsprogram.

Til analysen er det meget vigtigt, at du medbringer dine nuværende og eventuelt også dine foregående sko. Ud fra disse kan vi også give dig vejledning i hvilke type sko du har bedst af at løbe i.

Da du skal løbe ca. 10 min. på løbebåndet, skal du have løbetøj med/på og have et håndklæde med. Før analysen vil vi lave en undersøgelse af din holdning og primært dine ben. Vi tegner nogle punkter ind på fødderne, knæene og i lænden, som vi kan bruge som målestok. Derfor er det også vigtigt, at vi under hele analysen kan se lænd og ryg.

Har du lyst at få båndet med hjem bagefter, har du mulighed for at købe det.

Ofte kan det være en fordel at få udarbejdet et par såler som er individuelt tilpasset dine fødder. Læs mere om dette under SuperSole.


Fokus
  Indlægssåler

  Chokbølgeterapi

  Løbestilsanalyser
Århus Elite Stadion Fysioterapi - Stadion Allé 70 - 8000 Århus C - Tlf. 8734 1177 - Fax: 8938 6019